Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Μίλτο Τεντόγλου : Το μήνυμα του πρώτου προπονητή του Τεντόγλου: «Μίλτο δεν ... : Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Μίλτο Τεντόγλου : Το μήνυμα του πρώτου προπονητή του Τεντόγλου: «Μίλτο δεν ... : Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος… πετώντας στο τελευταίο άλμα στα 8,41μ. Ο έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,41 και άφησε πίσω του τους κουβανούς ετσαβαρία και μάσο, για να δώσει στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον μίλτο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έστειλε τους έλληνες στον έβδομο ουρανό.

Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα.

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου ...
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου ... from www.faysbook.gr
Ο μίλτος τεντόγλου είχε πει στον προπονητή του ότι θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με ένα άλμα και τήρησε τον λόγο του. O 61χρονος προπονητής αναφέρεται στον μίλτο τεντόγλου, την επιτυχία του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τον τραυματισμό του και την αποκατάστασή του και το. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος ανήκει στη χορηγική οικογένεια της stoiximan, έχει πάει στο τόκιο με στόχο να. Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα το στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο…

Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… O 61χρονος προπονητής αναφέρεται στον μίλτο τεντόγλου, την επιτυχία του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τον τραυματισμό του και την αποκατάστασή του και το. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό. Ο μίλτος τεντόγλου έγινε ο 35ος έλληνας αθλητής που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς συγχαρητήρια μίλτο και σ΄ ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες». Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. «tα έδωσα όλα, αυτό που έγινε ήταν θαύμα». Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα το στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό.

Νεα μεγαλη επιτυχια και πανελληνιο ρεκορ απο μιλτο τεντογλου. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον μίλτο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα το στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό. Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος ανήκει στη χορηγική οικογένεια της stoiximan, έχει πάει στο τόκιο με στόχο να.

Καλή Επιτυχία Μίλτο! - Στο μπλε της Ελλάδας το Δημαρχείο ...
Καλή Επιτυχία Μίλτο! - Στο μπλε της Ελλάδας το Δημαρχείο ... from efkozani.gr
Αποτελεί μια απο τις ελπίδες της χωρας μας για το #tokyo2021 #τεντογλου. Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον μίλτο τεντόγλου. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). O 61χρονος προπονητής αναφέρεται στον μίλτο τεντόγλου, την επιτυχία του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τον τραυματισμό του και την αποκατάστασή του και το. Ο μίλτος τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα το στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή.

Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο.

Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,41 και άφησε πίσω του τους κουβανούς ετσαβαρία και μάσο, για να δώσει στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά ο τεντόγλου κατέβαινε για χαλαβέ στις προπονήσεις. «tα έδωσα όλα, αυτό που έγινε ήταν θαύμα». O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ένας από εμάς, προτού δεχθεί το. Ο μίλτος τεντόγλου, σχολιάζοντας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος ανέφερε πως δεν το περίμενε και πως εν μέρει νιώθει πως δεν το άξιζε, αφού ο ετσεβαρία πάντα τον κερδίζει. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έστειλε τους έλληνες στον έβδομο ουρανό. Αποτελεί μια απο τις ελπίδες της χωρας μας για το #tokyo2021 #τεντογλου. O 61χρονος προπονητής αναφέρεται στον μίλτο τεντόγλου, την επιτυχία του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, τον τραυματισμό του και την αποκατάστασή του και το. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο…

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της stoiximan tokyo. Θερμα συγχαρητήρια στο μίλτο τεντογλου για την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φετος. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Συγχαρητήρια από τον Ν. Δένδια στον Μίλτο Τεντόγλου ...
Συγχαρητήρια από τον Ν. Δένδια στον Μίλτο Τεντόγλου ... from www.thenewspaper.gr
Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό. Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον μίλτο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος… πετώντας στο τελευταίο άλμα στα 8,41μ. Το χρυσο αλμα του τεντογλου. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά ο τεντόγλου κατέβαινε για χαλαβέ στις προπονήσεις. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο! Ο μίλτος τεντόγλου, σχολιάζοντας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος ανέφερε πως δεν το περίμενε και πως εν μέρει νιώθει πως δεν το άξιζε, αφού ο ετσεβαρία πάντα τον κερδίζει.

Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.

Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα το στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Στο τελευταίο μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Ο μίλτος τεντόγλου είχε πει στον προπονητή του ότι θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με ένα άλμα και τήρησε τον λόγο του. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους ολυμπαικούς αγώνες του τόκιο, με τους διοργανωτές να βάζουν στα μεγάφωνα συρτάκι, αμέσως μετά την απονομή. Αποτελεί μια απο τις ελπίδες της χωρας μας για το #tokyo2021 #τεντογλου. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο άλμα στον τελικό. Ο προπονητής του μίλτου τεντόγλου αντέδρασε όντας. Ο μίλτος τεντόγλου, σχολιάζοντας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος ανέφερε πως δεν το περίμενε και πως εν μέρει νιώθει πως δεν το άξιζε, αφού ο ετσεβαρία πάντα τον κερδίζει. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο!

Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο! τεντόγλου. Ο μυθικός μίλτος τεντόγλου φόρεσε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο στην απονομή του μήκους όπερ και εγένετο!